HBH Bajor Sörház, Étterem és Panzió - Kazincbarcika

Az 1992-ben alakult Triász Kft egyik fő tevékenységi köre az éttermi vendéglátás.

Mely egy 120 fős reprezentatív különteremmel egy 50 fő befogadására alkalmas a-la-carte étteremmel, valamint a nyári szezonban egy hangulatos kerthelységgel rendelkezik.

Különtermünk színvonalas rendezvények, üzleti, baráti, családi összejövetelek kedvelt színhelye, sok házasságkötés után itták már itt a jófajta bort, sört, pálinkát az ifjú pár egészségére.

Házunk különlegessége a helyben főzött HBH pils típusú világos és barna sör,mely eredeti bajor receptúra alapján készül.

A bajor sör mellé a bajorországi sörözők hangulatát szeretnénk Kazincbarcikára varázsolni. Bort kedvelő vendégeink sem távoznak csalódottan, széles a borválaszték melyhez külön borlap is szolgál neves magyar borászok, pincészetek boraival.

Választékos étlapunkon a bajor világ ételei mellett a hagyományos magyar ízek is fellelhetőek.

A vendéglátó egységünk rendelkezik, egy hangulatos kialakítású zöld övezettel, ahol hagyományos fatüzelésű búbos kemencében készült ételeket fogyaszthatnak vendégeink. A parkosított területen a kemence mellett kialakításra került egy filagória, valamint a gyerekek számára hinta, és csúszda áll rendelkezésre.

Látogasson el hozzánk, kóstolja meg ételspecialitásainkat, sörünket, s ha jól érezte magát, küldje el barátait, ha nem, akkor küldje el az anyósát.

 

A nyitvatartási idő a hét minden napján 11:00 - 22:00-ig.

Széchenyi Pihenőkártya (OTP, K&H, MKB) és Erzsébet utalvány elfogadóhely vagyunk.

HUmán Kft.